TITANS pokračuje vo svojom raste

TITANS pokračuje vo svojom raste

26.04.2021
2 min.

TITANS sme založili v roku 2013. Do podnikania sme vstupovali s odhodlaním, hlavou plnou nápadov a s jasným cieľom robiť veci inak. Našou víziou bolo vybudovať silného a stabilného partnera pre firmy, ktorým chýbali IT špecialisti. A zároveň freelancerom ponúkať širokú škálu zaujímavých IT projektov.

Svoju víziu sme postupne naplnili. Po 8 rokoch pôsobenia spolupracujeme s takmer 11-tisíc IT freelancermi na Slovensku aj v zahraničí. Doplnili sme chýbajúce kapacity mnohých IT tímov v rôznych národných aj nadnárodných spoločnostiach.

Stali sme sa tak lídrom v oblasti IT outsourcingu na Slovensku.

Teraz chceme pokračovať vo svojom raste. Svoje sily preto spájame s private equity spoločnosťou Sandberg Capital, ktorá sa stáva naším minoritným spoločníkom a pomôže nám naplniť naše ambície na zahraničnú expanziu.

Pokračujeme vo svojom raste s investičným partnerom Sandberg Capital.
Investičný partner Sandberg Capital

Spoločne so Sandbergom chceme upevniť svoju pozíciu lídra na Slovensku a vybudovať stabilný nadnárodný TITANS, ktorý bude schopný freelancerom poskytnúť ešte širšie možnosti pôsobenia na projektoch u zákazníkov v rámci strednej Európy. 

Sme presvedčení, že vďaka spojeniu nášho viac než 8-ročného know-how s investičnými a projektovými skúsenosťami nášho nového partnera dokážeme celý sektor IT outsourcingu posunúť opäť o úroveň vyššie.

O spoločnosti Sandberg Capital

Sandberg Capital bol založený v roku 2014 a v súčasnosti spravuje aktíva v hodnote viac ako 250 mil. EUR. Portfólio spoločnosti tvoria investície do sektorov IT, poľnohospodárstva, telekomunikácií, maloobchodu a vzdelávania. 

Kúpa minoritného podiel v spoločnosti TITANS freelancers je ich prvou investíciou v rámci druhého fondu Sandberg Capital, ktorý vznikol v januári 2021. Investovali v ňom primárne inštitucionálni investori vrátane jedného z najväčších európskych investorov – European Investment Found.

„Naším dlhodobým cieľom je investovať do úspešných spoločností, ktoré majú medzinárodné ambície. Zakladateľom, Marekovi a Robovi, sa podarilo vybudovať úspešnú firmu na Slovensku. Veríme, že vďaka nášmu partnerstvu bude TITANS freelancers ešte dynamickejšie rásť a zároveň sa presadí aj v zahraničí,“ povedal Michal Rybovič, partner Sandberg Capital.

Viac o našom partnerstve so Sandberg Capital sme prezradili v článku FORBES.

31 299

Titanov, ktorí sa
k nám pridali

660

Klientov, ktorí sa
k nám pridali

435 090

Úspešne dodaných
man-days