TITANS CodeCon 2022

TITANS CodeCon 2022

21.06.2022
2 min.

Po dvoch rokoch sme sa konečne opäť stretli na CodeCon-e. TOP konferencii od vývojárov pre vývojárov. Aj keď sme čakali, že to bude veľké, ôsmy ročník nám vyrazil dych.

Naša srdcovka už od začiatku

CODECON je pre nás srdcovka už od jeho začiatkov, kedy sme sedeli na FIIT-ke za jedným stolom a 300 IT nadšencom, podobným, ako sme my, hovorili o našom začínajúcom biznise. A ostalo to tak do dnes. Komunita sa rozšírila na takmer tisícku vývojárov, ktorí pod strechou Starej tržnice zdieľali skúsenosti, rady a tipy, ako posunúť #IT úroveň o ďalší level vyššie a my sme namiesto sedenia za jedným stolom stáli na stage už ako speakri.

Odkedy sme ráno vstúpili do Starej tržnice, až kým sme odišli, bolo na čo pozerať a čo počúvať. Celodenný program na 3 stagoch, kde sa striedali IT experti moderátorsky sprevádzal Sajfa, ktorý z každého eventu spraví akciu svetových rozmerov.

O zábavu bolo postarané

Po dvojročnej pauze sme chceli pripraviť pre účastníkov nezabudnuteľný zážitok aj my. Celý deň sme v našom stánku odpovedali na ich otázky o freelancingu, ponúkali IT projekty, kde môžu využiť svoje #skills, dodávali energiu kvalitnou čokoládou a postarali sme sa aj o zábavu. Pripravili sme si súťaž vo virtuálnej realite, kde mali možnosť hrať o super ceny. V hre Beat Saber zvíťazili traja najrýchlejší a najpresnejší hráči, ktorým ešte raz gratulujeme.

Opäť sa nám potvrdilo, že eventy sú najlepšia forma, ako sa stretnúť s IT komunitou, prehodiť pár slov a zažiť spoločnú atmosféru. To nenahradí žiadny e-mail, telefonát ani videohovor.

Každým rokom je CodeCon lepší a lepší. Už teraz sa tešíme na deviaty ročník!

Peťo Širka a celý tím, ďakujeme za najlepšiu WEB DEVELOPERSKÚ konferenciu v našich končinách!

31 297

Titanov, ktorí sa
k nám pridali

660

Klientov, ktorí sa
k nám pridali

435 090

Úspešne dodaných
man-days