CodeCon 2023

CodeCon 2023

23.05.2023
3 min.

Ďalší ročník CodeCon-u je za nami! Stará tržnica minulý týždeň otvorila brány pre viac ako 1300 developerov z celého Slovenska aj zo susedných krajín. Bolo to veľké, bolo to intenzívne, plné faktov, energie aj smiechu.

Komunita známych aj nových tvárí

Od prvého telefonátu, kedy nám pred niekoľkými rokmi Peťo Širka predstavil koncept CodeCon-u sme vedeli, že do toho ideme. Ani raz sme nezapochybovali a dnes sme súčasťou obrovskej komunity developerov, ktorá každým rokom posúva IT úroveň o level vyššie.

Vždy sa tešíme, keď na CodeCon-e vidíme známe tváre. Prehodíme pár slov, zistíme, čo sa zmenilo od posledného ročníka a vymeníme si cenné rady. Ešte radšej však vidíme nové tváre, ktoré začínajú budovať kariéru v IT svete a my môžeme stáť pri ich začiatkoch.

TITANS stánok nabitý energiou

Ani my sme sa nechceli nechať zahanbiť a chceli sme prispieť k svetovej úrovni CodeCon-u. Tento rok sme boli v TITANS stánku pripravení posunúť kariéru odvážnych developerov, ktorí chcú vstúpiť do sveta freelancingu. Ponúkali sme im projekty, kde môžu predviesť svoje IT skills a odpovedali na všemožné otázky.

Pre všetkých účastníkov bol pripravený Code hunting o nadupané ceny. Riešili úlohy, v ktorých boli potrebné okrem IT zručností aj tie manuálne a obyčajný sedliacky rozum. Niektorých sme potrápili, ale traja najrýchlejší, ktorí zdolali všetky výzvy si domov odniesli brutálne lego.

Postarali sme sa aj o pravidelný prísun energie v podobe kvalitnej slovenskej čokolády. Krovkami sa v našom stánku hlasovalo o najobľúbenejší programovací jazyk CodeCon-istov, ktorým sa jednoznačne stal JavaScript. Vďaka umelej inteligencii krovky mizli rýchlym tempom aj pri Pythone.

Svetová úroveň CodeCon-u

Každý rok si myslíme, že CodeCon už dosiahol svoj vrchol a každý rok sa mýlime. Viac prednášok, viac odborných tém, viac spíkrov, viac skúseností, tipov a rád, viac developerov, viac partnerov, viac energie, viac zážitkov. Takto vyzeral CodeCon 2023. Bol to vrchol a už teraz sa tešíme, ako ho prekonáme budúci rok.

Peťo Širka a celý tím CodeCon, opäť ďakujeme za TOP zážitok a organizáciu najväčšej WEB DEVELOPERSKEJ konferencie v našich končinách!

Čerešnička na torte

O freelancingu, IT projektoch a TITANS už za tých pár rokov na CodeCon-e počuli snáď všetci. Svoj slot na stage sme prenechali dočasne alokovanému Trash Talk Managerovi, Jánovi Gorduličovi, ktorý si zobral na mušku život začínajúceho developera a freelancera. Sloboda, rovnosť, bratstvo, VIFON. Našiel si sa v tom? Poď to robiť inak. Pridaj sa k Titanom, zaži profesionálny svet IT freelancingu a začni budovať svoju kariéru na svetových projektoch, kde Bhoomil Shah nemá šancu. Vyber si svoj projekt.

30 832

Titanov, ktorí sa
k nám pridali

655

Klientov, ktorí sa
k nám pridali

425 987

Úspešne dodaných
man-days