Titani oslavujú 5 rokov

Titani oslavujú 5 rokov

20.03.2018
2 min.

Ako Titanom sa nám za 5 rokov podarilo vyhrať množstvo náročných IT bitiek a biznis bojov o prvé miesto na outsourcingovej scéne, a preto sme sa rozhodli oddýchnuť si, odložiť zbroj a osláviť naše víťazstvá a piate narodeniny.

Narodeninová torta 5 rokov

Učesali sme si vlasy, nagélovali brady, nahodili slušné oblečko a išli sme do fancy reštiky. Sfúkli sme sviečky na torte, popíjali Diplomatico a hodovali, ako sa patrí. V tento večer sme sa mohli uvoľniť a vychutnať si naše spoločné víťazstvá.

Ako to už býva, začiatky boli ťažké a neisté. Opustili sme stabilné pracovné miesta a vrhli sme sa s naším nápadom do neznáma. Boli sme však presvedčení, že to zvládneme, a postupom času sa začalo firme vďaka našej odhodlanosti dariť. Podarilo sa nám definovať trh a stali sme sa spoľahlivým obchodným partnerom aj za hranicami Slovenska. Naša značka je silná, ako sa na Titanov patrí. Robíme všetko pre to, aby sme tento trend udržali – budujeme silné vzťahy, investujeme do najnovších technológií a myslíme na digitálnu budúcnosť.

Za ten čas sme zažili veľa zábavy – fotku Titana v životopise hore bez, dážď ako dôvod absencie na projekte, tepláky a vojenské „kanady“ na pohovore, ale aj pripitého uchádzača. Okrem toho sme sa veľa naučili – o biznise, o ekosystéme IT a aj sami o sebe.

Zvlášť hrdí sme na vyše 6 000 profesionálov v našej databáze. Ukazuje to, že bodujeme u IT freelancerov. Keby sme ich postavili na seba, sú vyšší ako Mt. Everest. Na druhej strane sme dodali 62 750 manday-ov (172 rokov práce!), čo znamená veľa spokojných klientov. Tieto čísla sú pekné, ale v podstate sú len vedľajším produktom kvality a profesionality, ktorá je naším cieľom. Chceme fungovať perfektne vo všetkých oblastiach a našou víziou je byť špičkovým nezávislým poskytovateľom IT outsourcingu.

Za to, že sa nám to darí, vďačíme ľuďom, s ktorými spolupracujeme, rovnako ako nášmu skvelému tímu.

Tešíme sa našu spoločnú budúcnosť.

30 832

Titanov, ktorí sa
k nám pridali

655

Klientov, ktorí sa
k nám pridali

425 987

Úspešne dodaných
man-days